sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Senzaţional!!! (un soi de antireclamă)

La recomandarea unui prieten, am intrat pe cel mai nou sit (da, Sveti, sit !) din trustul, arhi-trustul, mega-trustul, uber-trustul, Media Pro – Conquiztador.ro. Un joc de cultură generală în care tre să cucereşti sistematic harta ţărişoarei noastre dragi, răspunzând la întrebări de alea puternice frate (cu moli, cu atomi, cu suprafeţe, cu unităţi de măsură, cu domnitori şi spioni celebrii, filosofi şi regizori). Câştigi galbeni şi ranguri de tot soiul. Poţi licita laptopuri şi cerceii Andreei Esca...ăsta...alte gadgeturi.

Se pare că trustul ăsta specializat în abuzuri şi violări de toate nuanţele (hai că dau niscaiva exemple: de domiciliu, a intimităţii, sentimentale şi a bunului simţ) nu mai au limite în goana după „rating”. Şi totuşi sunt şi ei un soi de OTV mai mare. Salarii mai mari, nu au apartament, au bloc, Mercedes în loc de Logan, spectatori idioţi dar sadici, nu prostovani catatonici şi Andreea Esca & company în loc de Dan Diaconescu. Iar subiectele sunt aceleaşi, doar un pic cosmetizate. Par example: pe situl sus-numit, în timpul jocului, îţi apare afişat un banner pe care se derulează următoarele anunţuri: o declaraţie a lui Cioacă (moarte lui!) în care se precizează: „Dacă nu mă arestează, vin la videochat pe ProTv.ro” şi, dacă tot ajungi pe video-chatul ăla ai şansa să discuţi cu Ogică (anunţ ce apare tot în bannerul vinovat), celebrul Nostradamus postmodern, ce vede numere de lotto şi e vînat de televiziunile cretinoide.

Bunul simţ şi limitarea prostiei sunt două noţiuni total necunoscute pentru trustul aista idiot. Şi să nu uit, întrebările de pe conquiztador.ro sunt trimise de către „audienţă”. Aşa că, în spiritul Pro(st)Tv-ului, am şi eu nişte propuneri: „Care este presiunea p exercitată de falangele ciobanului din comuna bihoreană, asupra gâtului concubinei ucise?”; „Cât este x, unde x este egal cu numărul de lovituri de cuţit aplicate sistematic nevestei prinse de către soţ în pat cu amantul?” sau „Câţi litri a sângerat până să moară, minora violată şi bătută crunt, găsită în scara unui bloc din Alba Iulia?”. Şi că tot nu mai e Crăciunul, includ şi una mai specială: „ Care este timpul t, în care toată populaţia trustului MediaPro va face blenoragie şi va muri?” – să aibă şi Coelho subiect pentru următorul roman inspirat din caz real!!!

Niciun comentariu: