joi, 17 ianuarie 2008

Ştirile de la ora fatidică

Ştiri frânate (breaking news)...un bărbat a strangulat o scârboşenie din Cluj. Se pare că acel mitic calm ardelenesc a clacat în faţa prostiei etalate de scârboşeniile de la Poşta Română. Mai mult, (că deh românul nu e doar poet ci şi poetic),acesta a zidit-o pe scârboşenia respectivă, spre ciuda lui Manole şi a dramei psihanalitice trăită de acesta. Probabil că acum scârboşenia a ajuns la ghişeul unde se primesc colete din Rai, cu poze în care îngerii fac plajă alături de „vedete” gen Ghandi. Iar scârboşenia ascultă melodii duioase, de spart timpanele, compuse de minunata artistă Oana Zăvoranu, în timp ce diavolii o biciuiesc întru eternitate. În sfârşit s-a făcut dreptate!!!

P.S.: Andreea Esca & company numeau scârboşenia cu un termen a la Pruteanu: poştăriţă...hai că ştiam de poştar, dar chiar poştăriţă nu am mai auzit:-)). Aştept reinventarea limbii române de către trustul Media Pro şi cât mai multe spoturi cu Coelho în rol principal. Andreea!?

3 comentarii:

Anonim spunea...

zareste aici:

http://dexonline.ro/search.php?cuv=postarita

Alex Imparat spunea...

zărit...mulţam de corectură şi de îndrumare...dar tot mi se pare că sună a la Pruteanu (că dacă n-ar fi nu m-ar obosi)...muşc limba şi merg mai departe :-)

Anonim spunea...

Andreea preia legatura: cum n-ai auzit de postarita mai? :) Si bineinteles ca nu te-ai putut abtine sa te iei de Coelho muahahaha :)